Гашыйк булдык бер-беребезгэ

Салкын кышлар утэ,
Иртэгэ яз ае житэ.
Тик минем кунелем,
Жэй житуне котэ.

Гашыйк булдык бер-беребезгэ,
Ошаттык бер-беребезне.
Кыш коне йорэктэ калыр,
Таныштык бит без кыш коне.

Жэйлэр житэр алла бирса,
Син котэрсен минем килуне.
Алла бирса килэм жаным,
Эйтерсен мина сою сузенне.

20.02.2012.


Рецензии