Яраткан ярыма

Аралар ерак булса да,
Очрашырбыз жимешем.
Мин сине яратам дип,
Сина эйтергэ тиешмен.

Мэхэббэт араларга карамый,
Ерактан да исэ мэхэббэт жиле.
Синен белэн минем бэхет очен,
Озелмэсен мэхэббэт жебе.


Рецензии