Яратмаган сойгэн ярыма

Яратмыйсын мине нигэ дип,
Эйтэ алмыйм сина бэгерем.
Синен очен суга керергэ,
Утта да янарга эзермен.

Яратма мине, кыстамыйм,
Укенергэ туры килмэсен.
Берэркайчан син дэ,
Ник яратмадым диярсен!

11. 02. 2012.


Рецензии