***
людині на світі
присвячується...
Мені все сниться сива птаха
Серед зеленого гілля,
Що в'є гніздо під нашим дахом
Й летить до мене, поряд - я.
Це, кажуть люди, добрий знак.
Це, кажуть люди, треба знати.
Чи воно так, а чи не так,
А сива птаха значить - мати.
Літай ще довго, птахо сива,
Серед зеленого гілля!
І вий гніздо, і будь щаслива,
Тоді - щаслива буду й я!
Свидетельство о публикации №112051008341