***

Тебе люблю – її жалію,
її до сліз мені шкода…
Вона мовчить, не розуміє – 
Мовчиш і ти, але ж була
І будеш вічно, скрізь і всюди…
В обличчі кожному… Жа-га-а-а-а…
Її не зраджу –
й не забуду тебе ніколи…
Знов щодня
Шукатиму –  щоб загубити…
Втікатиму –  щоб не втекти…   
Знов каятимусь –  щоб грішити…
Знов зупинятимусь –  щоб йти…
Між двох вогнів –  щоб не згоріти…
Від себе –  щоб себе знайти…
Померти –  знов щоб відродитись…
Програти –  щоб перемогти.
Її люблю – тебе жалію…
Навічно так… і не втечеш…
Я істиною володію:
У вічності немає меж…

10-12.05.12
http://youtu.be/nC4bkmwY3Vc


Рецензии