Тут гондэ я вот здав анаЛиз в Лизк
А мы тут вчора гондэ працюВав
Ля всих ухЧаснык войнав з гавНивСтань.
Да вот часнык шось счах ув нас, ага, В! Володькы нашы славныйи в РуСялк!
Дла вас спуваець хлопыць са й Ивань.
ПрыМайимо прысягу пэрты СмаК.
Мы розДарыв з надрыв всим ДарЯм з Галь
120 тысяч нашых кныжок хвайн.
Да вот но тикы Бенды з ДружЛожВийч
А ны подаРуВав шэ й а й ны й кныжк. АдсуНема Ш це стары КабЗарайт.
У нас уш вышла наканец ий ксянжк
З назВанем ЗагаРодДзек в Пинске аж.
ПажаЛуста, прыАбРыхТахце Тахт.
Мы вышЛема наложНыМА Й плахЦёш
Какия вжа хациця Сшытак Боньдзь.
Шо зары во й даёт усим агнёф
Прам ф пойезьДзек з гавТовБувСы й марШрутк…тут гонды во Ш а во, ха, на мосТу-т.
Бо, да, мы пышым но ля вас ис дас.
Ий стуйДзий звукайЗагсПись нема Ш в Васьк.
Ага, Х, у нас ны Ш тульСкый гарМайНяшк!
Да шо ты кажыш!?
Дай но Ж я Ж так самк?
А топиНамБур ты ны возьМыш ф хамк? Ну, Зь прама кал дарогы фсекый псарнь!
И так вона завыдна – прам аж страсьць!
Бо ныц ныгдэ й ны й дусту ф карТопЛях.
Така вот в ЛяхоВычах жыдка кашк.
Свидетельство о публикации №112051002621