Мар мон татын карисько?

Мар мон татын карисько?
Кезьытын, пунэм туй пуконын,
Тодмотэм индонез кафеын.
Шуак мурт луиз
Адями, кудиз доры лыкти.
Серекяса пыри вал.
Мыньпотэмъяськыса гинэ
Потисько табере.


Рецензии