Кыдёке ке но кошки...

Кыдёке ке но кошкид,
Кутыса ваё берен.
Муш каре ке но ватскид,
Чынато, потод жоген.
Нюлэскы ке йыромид,
Мон уг учкы ни тонэ,
Мон уг потты ни вожме,
Уг ни жугы веникен,
Уг ни тышка бодыен,
Мон пуксё возад каллен,
Чупало бамад.


Рецензии
о кошках?:)))
вот первод бы еще:)

Кажется Стерва   27.09.2012 00:32     Заявить о нарушении