Татын, дыр, кылбур гожъяны туж усто...

Татын, дыр, кылбур гожъяны туж усто,
Шыпыт кар пушкын пичи вуж коркаос.
Урамын калыкез но ожыт,
Котькытчы мын - луэ каньыл,
Эксэй вуж Россие вуэм кадь,
Гань-гань, нокытчы дыртытэк.


Рецензии