Кошка, кошка

Кошка, кошка
Где была?
Я была у короля

Что же делала ты там?
Надавала по ушам
Злобным
Маленьким
Мышам

Pussy-cat, pussy cat,
Where have you been?
I’ve been to London
To visit the queen

Pussy-cat, pussy-cat,
What did you there?
I frightened little mouse
Under the chair
()


Рецензии