Тонучи у думках
Знайти б мені ту особу якій надсилаєш листівки
тепер. Про те, що ти дуже скучив. Котрій кажеш "вдалого дня".
Я вже сумом себе не накручую. І я тепер не твоя.
У мене десятки чоловіків, я ходжу з ними на каву.
Я спалила твої листи і про тебе ніщо не нагадує.
Навіть спогади вже пусті, їх заповнюють тільки кращі.
Кращі, але чужі.
Не схожа я на колишню Дашу.
Чужі обійми - це кращі ліки.
Поцілунки ллються наче сиропи.
Я любов"ю інших чоловіків укрита.
Від розриву стосунків, або простого ознобу
бо на вулиці вже холодно, а тебе немає і досі
і де гарантії що потім прийдеш.
Тебе не повернути вже в мою оселю.
Ти мене ніколи вже не зігрієш.
Не привітаєшся більше, бо не побачиш.
Я поїду з міста мовчки, з валізами.
Ти мені вже заміну знайшов і мене пробачив
або згадуєш про мене, через злості призму.
І я давно не чула твого голосу.
Якщо чесно, забула навіть.
Мабуть скоро, забуду зовсім.
Їнший хтось допоможе стерти тебе із моєї пам"яті.
Свидетельство о публикации №112051001016