Шось такэ складнэ!
Покыля екся дид взев гарепнык…
Ну, да вот так! Тарабах на чердак ш шося такэ вжэ страшнэ!..
Ты но зализь жа-х вэчором к бискам,
О, вжэ улад атрымайш!
Са пирагами ехала крама.
Да от звырнула дэсь аж в конюшню ш.
Взев мы й смытаны шэ но ву мамы й…ой, да ша й пар ахгурцоф п!
Так шо пробачтэ. Досыць уладыв
ЗоньЦикХав мы вш с параСонь.
Свидетельство о публикации №112050909974