Запись друГая Выйшов я з гая

Мы запысалы шэ но з заразо
Двацыть аж сайтый со унд начальнык.
Да вот Кобзар, ой,  шося з зубамы
Вывыхнув аж мухамор.

Ты но ходимо гонды до ж Лидкы й
В празник вав свитэр чы но фаф сфытцы-ть.
Так ты пойидыш, мо, вжэ дэ гындэ? –
Кажэ началныця Коз.

Ну, мы й смыкнулы, шо й ны й Вакулин
Вжэ ны й цыбулькы а ны вух сумку б.
Бо дэ Козуля топнэ на Буца.
О, там ужэ й найимось!

То ложка згынэ дэся кудыся,
То на павидло липшэ за дижкы вш.
Ты но дыржыся уж за штана,
ЕК колы Як взяф собак. Ну, трэ ш ексь какСИК, шоб ззив хоть БарСик
Да, О, борщыско фчорашнь.

Зубы ш хай мучать завшый дидулю,
Шо во вжэр дулю в ГутыКый кучмы.
Да й от одйиХав хаваты сик свой…шо, ну, тичот ИС бирозк.


Рецензии