Мэхэббэт

Мэхэббэт килэ дэ китэ,
Тик кунел нидер котэ.
Улем турында уйланасын,
Мэхэббэт шулай итэ.

Котэ кунелем гел сине,
Китеп бардын ятларга.
Сине союем мэнгегэ калды,
Сина язган хатларда.

15. 02. 2012.


Рецензии