Сойгэнемэ

Нинди генэ авырлык булса да,
Туз инде, туз сойгэнем.
Шалтыратмый дип упкэлэмэ,
Синен очен генэ тибэ бит йорэгем.

Елатмам, саклармын сине,
Тидермэм жил-давылга да.
Сине яклап мин улэрмен,
Салкын жилле давылларда.

Син минем ин зур бэхетем,
Ходай биргэн жылы йорэк син.
Синен белэн генэ мин бэхетле,
Сина гына тиеш терэк мин.

21. 02. 2012.


Рецензии