Для сина
І зорі розфарбую яскравіше
Я так тебе до болю аж люблю
Нема любові за мою сильніше
Я пензликом дороги намалюю рівні
І зустрічі на них лише хороші.
В житті,дитино,головне-ЛЮДИНА
А не слова і лестощі ,й не гроші
І цих доріг в житті багато буде
Та лиш одна до матері веде
Для тебе я на світі доти жити буду
До поки памятатимеш мене!
Свидетельство о публикации №112050909414