Тормыш

Тормышлар яхшы барганда,
Бер яшэп калыйк эле.
Тормышнын кадерен белик,
Югалып калмыйк эле.

Ходай биргэн гомеребезне,
Рэхэтлэнеп яшик эле.
Дошман булган кешелэргэ,
Дустым диеп дэшик эле.

Яшэргэ килгэнбез жиргэ,
Бик кунелле яшик эле.
Хэр очраган кешелэргэ,
Яхшы суз эйтик эле.

Тормышлар яхшы барганда,
Яна тормыш башлыйк эле.
Ятимнэргэ ярдэм итик,
Начар гадэтне ташлыйк эле.

Тормышлар яхшы дип яшик,
Ватаныбызны саклыйк эле.
Дус-ишлэрне, якыннарны,
Яманлыктан яклыйк эле.

04.05.2012.


Рецензии
Афәрин, Ильфар! Бик яхшы фикерләр. Молодец!

Фания Фаррахова Тухватуллина   15.09.2015 22:14     Заявить о нарушении