Маьлхара Лилингаш

Ма маьлхара хьежа, хьа лилингаш ,
Хьа бекарга бlаргаш , хих дизза хьал.
Хьа ийлаша тувш цlеста алингаш ,
Моастагlал зовзалуш хетташ доагlа хьал.

Пандаро гаьннара хьовзош илли,
Вай тешаме денош, ухийташ дага.
Дега чу кхесташ дукха хана денз хиннай,
lадикан ийла , из а хьа бага.

Гlаьнаша рувгlара  къамаьл сацад,
Сацай маьшенаш , сацай файтонаш .
Цlаьхха хьа бlаргаша бос а хийцаб,
Зама йоалл питаме довнаш тlахерцаш.

Шаькъа бесса  лилингаш хьона дутаргда,
Хьамсара нана, царна зlал  ма тоха.
Наькъа тlа мел вода, со хьа воl ва,
Элакхест  хинна, аз сай рузкъа лоха.

Гlермане, 09. Бекарга бетта 2012 шу


Рецензии