Мы тута всхацели ф КанТакЦер вайци

Да Саша гавоРыць,
Ты шо, Мняв, ф сеци?

Дак ты Ш рильВальРухЦый
ПахДыхМиш ля мни!
А ну ат ПавЛав адыДзи-К!

У опщым, щымыть аж
В Опадыщ в Галин
ЯкыйСяк сякун да з Янув, ты дывысь. То мы зарэ ввысь во Ш
УхСих вохШахКиф,
Шо надто зайиф карТопЛив.

Ув обЩым, на Власовцях ззиж хоть бык кив.
А то вин тут мни
ТамБувРинь.
Да нет, ну, турНэпс.
Чы шо ф Пищ.


Рецензии