Дзвоник

Ось і кінець. Скінчилися уроки. 
Останній дзвоник сумно відлунав.
На фінішний прямій важливі кроки,
Акорд заключний душу напував.

І кожного тепер чека своя дорога,
Й хоч розум буде сповнений ідей,
Прошу: не забувайте ви цього порогу,
Який стрічає й проводжає нас, дітей.

Тут кожна вчителька була, як рідна матір.
І піклувалась так, як про своє дитя,
Але  вже треба піднімати якір,
Плести в нове, незвідане життя.

Прощання час, надходить плавно. 
О школо, знаю точно: я ще повернусь!
Я заведу в твої гостинні двері 
Своїх дітей, і ще тобі вклонюсь.

Бо школа - то домівка наша друга,
Запам'ятай, будь ласка, друже мій:
Вона - життєва сила й потуга,
Вона - початок здійснення всіх мрій!


Рецензии