Памятаймо!

Схиляймо голови в скорботі,
                На пагорбі отім  святім,
Де спочивають у дрімоті,
                Герої невмирущих днів!

Вони за щастя воювали,
                І рвались в свій останній бій,
За наше світле! За майбутнє!
                За правду на  землі  святій!

За мир і спокій наших діток,
                За неньку рідну, дорогу!
Та за кохання не розквітле,
                За вічну молодість свою!

За вишню білу біля хати,
                За той ставок у далині!
За поле ніжне, колосисте,
                За мову рідну на землі!

Віддаймо шану їм належну,
                І пам’ятаймо повсякчас,
Що сьогоденням на планеті
                Їм зобов’язані весь час!!!

Схиляймо голови в скорботі,
                На пагорбі отім  святім,
Де спочивають у дрімоті,
                Герої невмирущих днів!!!


Рецензии