Честь i слава...

Ветерани, пишаемось Вами!
Ваша мужність є приклад для всіх.
Вся грудина іскрить орденами,
А у серденьку - память війни.

Приклоняємось всім Вам у ноги,
Честь і слава загиблим й живим...
З святом радісним, з днем Перемоги!
Шана, слава й повага усім,

Хто під танки кидався завзято
За Вітчизну, сестер й матерів,
Хто в бою прикривав свого тата -
Смерті в очі з відвагою зрів.

Не забули криваві дороги Ви -
Як палала й тремтіла земля,
Матері, малюки босоногії
Як загинули з честю в полях.

Ветерани...Біліють голівоньки
І нелегкий зовсім вже Ваш крок...
З Перемогою, наші любимії!
Не шкільний Ваш воєнний урок!
                9 травня 2012р.


Рецензии