Наше

Присвячую Мельник Ірисці
Ми обійшли сьогодні Землю по екватору…
Так хочеться Тобі сказать «до завтра»…
Спіймати Тебе в сонячному зайчикові,
Щодня з Тобою мати дня окрайчик…
Рай чи …

Згорну собі ніжно на потім в долоню голос
Твій і кутик усмішки напровесні…
Щоб ми з Тобою – вічно, а не відрізками…
Небо зорить блакитно-ірискове
Близько…
21.04.2012 року


Рецензии