Дяв 1941-1945 гг

Дунъялике баллагь бакlиб,
Германийли дяв дехl дихьиб,
Дуниялис пайда барес,
Дявке муъле арбукиб.

Дахъол халкь бубкlуле,
Ахъу бугьес дигахъуле,
Ватlан уркlилзе буциле,
Ахъура цаби буруле.

"У" дурхъай, хабар хугина,
Дягъистайс талихl гибте,
Уркlбе цlала яхl шанда,
Къадала цабри хъярхъте.

Ишбари назму бурулра,
Бекlичу хал бариле,
Ну цlакьле рази угьура,
Нуша ахъу дубхlале.


Рецензии