сладость

сладость взгляда,
грехи ада.
не смотри,
все внутри.

мысли грязны,
все опасны.
встреч зари,
своей любви.

не потому,
идем ко дну.
не спасет,
мимо пройдет.

нейтрален гад,
он же рад!
не хотел,
весь сгорел.


Рецензии