Любов до Господа!

Господь  всемогутній, нас на путь праведний наставляє
Він дорогу до Раю, нам кров’ю своєю святою прокладає…
Так славім же Господа,славім Христа…
Хай ім’я це озвучують кожні вуста…

Славімо Бога,славімо Бога
Я вірю,я знаю –прийде допомога
Я щиро бажаю щоб кожен із нас:
Задумавсь,повірив і Господь його спас!
Амінь!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.