На вулицi мороз i снiг...
Зима замети нагребла.
Приблуда лащиться до ніг,
Собаці хочеться тепла.
Бо холод з голодом обсів -
Тремтить і в очі загляда...
А стільки їх - бездомних псів -
І з усіма - біда, біда...
Похнюпивсь, одійшов убік,
Можливо, допоможе хтось.
Короткий злий собачий вік,
Як без хазяїв довелось.
Йому б хоч кісточку й хлібця,
І знову б вірив у людей...
Як Божий дар шкоринка ця -
Виля хвостом, назустріч йде...
5.05.2012
Свидетельство о публикации №112050705733