Вона працю

Вона працює? Я не знаю…
Скажіть рідненькі на кого?
Якщо, так рьяно і завзято…
То де ж те все її добро?

Такого лиха наробила…
Що далі нікуди вже йти…
Всю Україну розтрощила…
Що з глузду можна вже зійти…

Оце працює так прем’єрша…
Країна квітне кожен день…
По рейтингу вона вже перша…
Із заду тільки наче тінь…

Ото і є її робота…
Щоб нас загнати в кабалу…
Хоча у Юлі гарна врода…
Та вже не кидають в суму…

Навіщо наші їм всі злидні…
Їм не потрібне те добро…
Нам транж Европа дасть у Квітні…
Бо вже не вірить їй ніхто…



Рецензии