спионерила и подправила

Ти знаешь все: як сильно в душу б`є безжальний дощь,
Так ніби він завжди чекав лише мене.
А як болить коли i лiтом i в весну одна,
Коли бува не чую взагалi Тебе.

Такий як Ти
буває раз на все життя
і то із неба.
Такий як Ти
Один лиш раз на все життя
не вистачає каяття,
коли без Тебе я...

Забути все здається я б ніколи не змогла
Нова спокуса вiдкидаэ знову за нулі
І погляд Твій -- він вартий більше ніж мільони слів
Вічно далекий, як і твій улюблений Давiд.

Такий як Ти
буває раз на все життя
і то із неба.
Такий як Ти
Один лиш раз на все життя
не вистачає каяття,
коли без Тебе я...


Рецензии