В очiкуваннi справжнього...

Жахливі квіти - мертві квіти,
Душа не селиться в пластмасі
Вони землі несправжні діти,
Життя їх необмежне в часі.

Їх аромати - штучний сморід...
Не вази їм, а старі відра
І з ліжками неставте поряд -
Вони не прикрашають житла!


Рецензии