Пройдёт несколько минут укр

Пр.
Пройде декілька хвилин  і ти пізнаєш,
Пройде декілька хвилин – вже не пам’ятаєш?
Пройде декілька хвилин, ти за мною підеш,
Але не знайдеш…
Пройде декілька хвилин, а я тікаю,
Пройде декілька хвилин, ще пам’ятаю…
Пройде декілька хвилин і ти вбиваєш,
Мене забуваєш.
1.
Вперше в житті мені стало так болюче,
Я забула що щастя може бути сліпучим,
Серце моє грає з вогнем, на світанку
Чути птахів, спів солов’їний зранку…
В обіймах тиші
Тебе не чюти,
В обіймах тиші,
Ще не забутих…
Ще не почутих
Лише тобою,
В обіймах тиші,
Початих мною…
2.
Тільки й богу видно все що робила для тебе,
Досить и все, мені це вже не треба.
Непомітив ти як тебе я кохала,
Віддала тобі все що в житті я мала…
В обіймах тиші
Тебе не чюти,
В обіймах тиші,
Ще не забутих…
Ще не почутих
Лише тобою,
В обіймах тиші,
Початих мною…


Рецензии