И вот мы на радоСцях

Вырвав зубар.
Бо Ж будым у мамочкы й щодэнь зраБаля.
И гэта нычаянна
Молитва моя
За всих, хто в дорозы быз ласк.

У опщым, в Спартанчыка вСИКда Е й кива.
Бо Ж гэто шо – фрукт но Киван.
Ну, Шывы, чы Марсыка, ты знайиш буза.
ГарБуз мы сукПроць лабаРашк.

Нам бо Ж хто, Иванавна,
Хивана дачька,
ПастаВила в пастаЧку Ш
Ажно штыр ликарсф. Ий я ву й ГерМАЙнию Ж ажно заБигЖав.
ГерМесЧыха Ш ша Зина Ванн.

И Пагэн, пажалСтах, фсе пайАхтКрыВальСь афт крыльцаф тут янавских самк.
Ну, на Радасьць Рач:
ЭксПлохРэрь?
Нельг эксПлохТахВахць!

И ек-та прабрацца вш
Ад Рылавичь к маць.
Кап щэ й залаТухХин ликВакць… ну, шося, миро цип,
СцяКат вуш с Ката.
Во Цигра далезла да смак!

Мы й содыё мылы, й корнёй вайЛейРанк
Паршывые сыто,
Шо гонды стучат.
А быдла й ны й выйДно.
Ну, коный с лахШатк.
Ну, й шо…зном ровэра сидЛахЦь? Бо, го, антоБус будэ так, прымЕРно, ф коньць дня.

И хто Ж Мняф вшануЕйць.
Хыба сам но каксь.
Узев гармоНулю
Та й граматны стаВВ. Ни хутка бо вутка зайТухНит в нитКах.
Я, шо, вжэ й прам здавсь янычарм?
Хутя… дэ кутя шоп пыз даб.
А в вась на дабавк Е хлебан?

НажРысь жэ но цуКрух… с парэчКайЮх влад да звэрХу й щэ й мат ввидзь масЛак.
О буда
Вжа-х жах
СукТак с пяць!

Ну, шо ЖАХ. Ну, страх в РысаКах за наша й каханьня к Казашк.
Матуля
Бо Зь любиць
Стралка вж.
Аж всэ шымынэ
Над крахВахть.

И шторый на гокна – бабах!
А на фик бо Сани КаньЯк.
Ну, цип каниЦель уф Целятк. Свет эта Ш завал всим мазГам.
Сатурны лихШахт вас ухш сна!
Мы Ш гондэ шэ неАнДэрТальц
Никак на тальЯньЦы-ть ны грай.


Рецензии