У сяйвi яблунi, у цвiтi...
Все найпрекрасніше на світі.
Бо кожна квіточка її -
Дитя великої сім'ї,
Яке спалахує в надії,
Тріпоче трепетно... Й бджола
Цілує вустоньки, радіє,
Що знову гулом ожила
Квітуча яблуня, травнева...
О пелюсткова люба мла,
Пречисті в тяжі і дерева!
4.05.2012
Свидетельство о публикации №112050410389
Людмила Елисеева 09.05.2012 08:37 Заявить о нарушении