надстроковiсть

Мені не вільно переробити строки
Мені не важко в кулак і вниз
І всі зустрічні завмерли поки
Все далі осінь все ближче бриз

Бриз перемін просвердлить очі
Сліпій Феміді закриє рот
Ще зовсім близько і зовсім трохи
А потім вгору і я покидаю фронт

Зустрінеш ранок - знімеш окови
Зустрінеш вечір – ні пари з уст
Ти маєш щастя, не маєш змоги
Піти назавжди не в вічну путь

Вперед по шпалах!
Допоки? Доки?
Вперед у вічність
Бувай і йди

Я маю силу зміцнити строки,
Закрити очі
І замести сліди.


Рецензии