Мы тута палучылы сырчык с пяць

Ажно пра из берозы. Ци й сасна вш.
Бо ета шэ так трутна трутням с 2-ц
БамЖам жа-х гарНизВаць вясёлый май.

Вчара кисель давали валюнам.
Да гот, ты паныМаеш, конь зляМайсь!
Ну, ровыр йидэ. Покыль ны уфКраф яфо ли дзе ву нас в ятьВах.
Да лисаПеда нада ли наган. Никак.

Навошта цэпка нейкая й ля й вам п,
Кали карова ходзе па лугам ш.
У шэйМайнАф е солька высШэй майСьць!
Ты но на дэ ёго якэ дирмо, х!


Рецензии