cuvstva

 veter dujet slovna vjuga
cveti i rastenije zamjorzli
a cuvstva astalisj i neiscezalili
bjot pa serdcu picalj
no cuvstva nezdajuca
i xaladit po nagam
cuvstva eto slovna dram
cuvstva bjut pa serdcu
a serdce bjoca besena i pilajet strastju
a cuvstva astajuca
i ix nesozgjos
i ani ne ujdut
ani v serdce navsegda
eta cuvstva


Рецензии