Моя дума бродить одиноко...
Жадібно вдиха красу озер.
Розумінням підняла високо
Відчуття наснаги. І тепер...
В полум’янім бархаті зірок
Нагородою сприйме поволі
Насолоду звірених думок
В зорецвіті сяючої долі.
Картинка iз iнтернету
Свидетельство о публикации №112050208129
Владимир Великодный 06.05.2012 21:46 Заявить о нарушении