Чар вний Ки в

Чарівний Київ,
Вечірній Київ,
Реве вночі старий
Дніпро,
А вранці хмари
Приласкають. Його.
Мою ріку Дніпро.
Чарівний Київ,
Вечірній Киів,
Туди б я повернулась
Знов,
Там аура така приємна,
Лікує Лавра від хвороб...
Так,милий Київ,
Ти чарівний,
Я рада спілкуванню знов.
До зустрічі,коханий Київ
До тебе повернуся знов.


Рецензии