Доля
Нескінченна Божа воля.
В небі зіронька горить,
Доля, то моя бринить.
Ой ти, зіронька, ясна,
Сяє ясно, не згаса.
І близька і так далека,
В небі проліта лелека.
Ой, лелеко,лелеченько,
Шлях лежить твій далеченько,
Понад гори та ліса,
Поки зіронька сія.
Хай же сяє,хай не згасне,
Най сумління буде ясне.
Доля щастя хай дарує,
Най добро завжди панує.
Свидетельство о публикации №112050205668