Не бiйся, Украйно

Життя прожить - не поле перейти.
Хоч ми живемо на задвірках часу,
Хтось вік увесь прямує до мети,
А інший - відмовляється відразу.

Впаде за крок до цілі - от і все:
Вже більш не встане і не зронить слова.
Подумається: Хто ж Україну спасе,
Коли схиляється калина знову й знову?

Та дехто виживе, не похиливши плеч,
Із вірою у те, що все здолає.
Й пророки прийдуть після передтеч.
І Україна на весь світ засяє!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.