Присвята Тоби

Ішов спокійно другий рік
 мого навчання в виші.
І не приснився ти мені,  -
 реально впав на плечі=)

І від тоді, мов у ві сні,
 про тебе завжи марю.
Тебе чекаю. .тим живу,
 і шось собі гадаю.

Гадаю як придеш у сні,
Яке буде чекання.
На скільки зустрічі ясні…
Болючі розставання.

Ти не втікав, ти не прийшов,
Ми просто розминулись.
Твоє життя таке швидке
Я там не помістилась=)

Тепер з тобою ми не ті,
Не ті вже розставання,
І станції уже не ті,
Не ті будуть вітання.

У кожного своє життя,
І кожен вірить в долю,
Та невідомо чи в метро
Зустрінемось ще двоє.
29.02.2012 (21:20)


Рецензии
Дякую,Антоніна!!!
У мене є трохи співзвучний:http://www.stihi.ru/2012/02/04/6022,
буде час завітайте.
Хай Вам щастить!!!
Успіхів та натхнення!!!
З повагою,

Владимир Прохода   01.05.2012 15:36     Заявить о нарушении