k

..і багато часу потому,
я дзвонила туди ж.
дзвонила лиш тому,
хто в мені залишав свій ніж.
ніж брехні та Іншої,ніжної.
а потім казав:
"я просто шукав тебе в обіймах першої ліпшої".
ні,було зовсім не боляче,
було навіть чудово..
він шукав мене,наче..
це звучало казково.
всі слова його ніжно - приємні
залишали свій слід,
і хто б сказав тоді мені,
що його серце наче лід.
і все ж, багато часу потому,
я дзвонила все туди ж,
але знала-
"абонент не повернеться додому,
залиште напам'ять холодний ніж".


Рецензии