58защита58

Oxia yala holado,od,zodirome
o coraxo das zodialadare raasyo
Od vabezodire cameliaxa od dahola ;NISO!
 Salarnanu telocahe! Casaremanu hoelgo?od ti da zod
Cahisa soba caremefa iga.NISA!
Bagile aberameji nonucape.
Zodacare eca od Zodameranu!
Odo cicale Q a a!
Zodore je,lape Zodiredo Naco Moda,
noathahe Saitan!



                Ras Thaolog
                Sobol Thhbybaatann
                Ba bage Ohoohath
                Od lucal Thhaoth



                Iad moz zir
                Iad sor gru
                Iad bad zna
                Iad Ser Osf
                GOHED   


Рецензии