k

тікай від мене як найдалі,
все швидше й швидше.
не кохай.
давай ми будемо брехати долі.
всі вирішать,що це кінець.
нехай.
мені потрібно більш не бачити очей,
забути голос,
відчуття провини,
не пам'ятати тих ночей,
щоб інший хтось чув всі твої новини.
давай ми будемо брехати іншим.
я стану тінню,
ти ще гіршим.
давай ми будем чимось більшим,
ніж те,що пам'ятають інші.


Рецензии