Баязнь чалавечага ананизму!!!

Ладно) вот я…эмм… еще стих для тебя имеется.. интересно, куда он имеется?)))
Сцих называецца БАЯЗНЬ ЧАЛАВЕЧАГА АНАНИЗМУ!!!
   
+++
          носорог **** человек..а люди идут...

Мне было страшна прызнацца, што ананизмам хацеу занимацца,
Я так дзержау гэта у тайне, што ледзь не плакау, кали ийшоу к маей любай Галле))
Ва мне быу страх людской хваробы, а имена: Любоу к микробам.
Ну хер з ей, з той хваробай, мне ананизм дарож микробау!
Па-гэтаму, пайшоушы к Галле, я захвациу з сабой перчатки, каб не павыпачкаць свае зачатки.
Ну что ж, прышоу я к ей, и ужаснууся!!! Галля любила пры мне попку гуся!!!!
 О, Божэ, кали я гэта увидау, увесь сэкс ва мне раптоуна тут прапау!
 Бо увидзеушы такое, мяне перекасила, як карову дзядзьки-Билла.
 И с той пары, мой сэкс анальны, ляжыць далека у недрах спальни.
И ананирую тольки тады, кали мне хочацца яды! Бо эта страшна прызнаваць, бля, ну не гусей жа мне ябаць!!


Рецензии