Я люблю весну
Я люблю, як в листя молоденьке
Навесні розбурхує ліси,
До зими іти ще далеченько,
По дорозі райської краси.
Розцвітають рано абрикоси,
Потім квітнуть яблуні в саду,
Білі вишні – кучеряві коси,
Як красуні змащені в меду.
Як бурхливо дихає кохання,
Поклик виривається з грудей -
Наче ріки потечуть зізнання,
Як затягне пісню соловей.
Чарами наповняться світанки,
Серце заворожать на зорі -
Небо синє, ніжне, мов фіалки,
Що розквітли в луках на землі.
Я люблю, коли весна воскресне,
Як зове кохатись соловей…
Дивовижні почуття небесні
Надихають мріями людей.
Свидетельство о публикации №112042810502
Юрий Михайленко 07.01.2014 10:35 Заявить о нарушении