Календар природи - Квiтень
Вперше знали його як краснець та цвітень,
Красень квітень місяць це провісник літа,
Навкруги радіють всі: дорослі й діти;
Розпускається у лісі медяниця,
Зацвітає сіра вільха в квітень місяць,
Заспіває зорянка, то сонця птиця,
Жаба в річці «ква» муркоче наче киця;
Перші грози не лишають також тиші,
Але сонце посміхається частіше,
У будинку не побачиш ані миші,
На прогулянку усі у квітні вийшли.
Свидетельство о публикации №112042701886