Школа

                Школа

                Муз . М. Мотков
                Слова М. Мотков


                Нас школа зустрічає, веселий дружній клас,
                В осінній день святковий, лискає сонце нас,
                Директор всіх вітає, вітають вчителі,
                Сльозинки утирають бабусі і батьки…
 

                Приспів
                Школа, школа, школа – рідний наш поріг,
                Шкільний двір веселий – ти наш оберіг…
                Школа, школа, школа – наш казковий рай,
                Дітлахів веселих щиро зустрічай!


                Нас школа зустрічає, бажаний наш поріг,
                Немає краще в світі, ніж рідний оберіг,
                Чарує двір святковий, радіють вчителі,
                Яскраві і веселі – сьогодні школярі,


                Духмяні, пишні квіти, блискучі вчителі
                Як нам приємно жити, на цій святій землі,
                Святковий день, жаданий у нашому житті,
                Вітаємо - сьогодні такі щасливі ми!



             


Рецензии