Ти изменился

То не біда, що я уже не та
Тай ти,якось змінився.
Роки пливуть джерельною водою.
Красивих кучерів твоїх нема
Тай потускніли очі під бровою.
Румянець на щоках вже не такий,
І голос помінявсь,став наче грубший.
Ти не стрункий - вже солідніший став,
Та погляд твій , такий пекучий.
То він виказує твоє життя
Твої думки,жагу і волю,
І жаль за тим , чого нема
Про те, що ти хотів би іншу долю.
То він виказує твої слова,
Твій біль, і мрії, сподівання,
Він каже: діти то твоє життя
Про інше ,думаєш востаннє.
В нім стільки слів,яких нема
Молитва в нім , і всі бажання
Страхи твої, твоє життя
Розбитий біль, твої страждання.
Поневіряння по чужих місцях,
Гонитьба за самим собою,
Твоя домівка-біль та страх
Що мав пішло з водою
Життя змело,неначе прах
І пролетіло над земльою.
Ти помінявся ставши іншим
Передививсь на все зі всіх сторін
Хто грішник з нас, а хто грішніший
Розсудить  нас життя самих


Рецензии