Знаю. Вибач
Я дозволю побути слабкою.
А вже завтра зроблю перші кроки
У майбутнє , хоча не з тобою.
Наша стеля – сьогоднішній вечір
Марно все, що хотіли зробити.
Ти складаєш улюблені речі.
Чи не міг би ти їх залишити?
Сподіваюсь, що ти знайдеш щастя
І навчишся його зберігати.
Знаю.Вибач. була не найкраща.
Просто я намагалась кохати.
Свидетельство о публикации №112042610889